Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

reneesintmaarten

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Renee via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 01-04-2014 Time flies (1)
  • 11-02-2014 Dierenvriend (1)
  • 06-02-2014 Nieuws uit ... (0)

Statistieken

Dit dagboek is 2058 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Time flies

Toon op kaart

1 april 2014 | Door: Renee Salemans

Aantal keer bekeken 734   Aantal reacties 1   George Hill, Anguilla
a A

Time flies

Al weer een tijdje terug dat ik een reisverslag heb geschreven. En ik denk dat dat in mijn geval een goed teken is, namelijk dat ik het gewoonweg te druk heb hier. De tijd vliegt hier voorbij. In de afgelopen twee maanden heb ik helemaal m'n draai gevonden op dit eiland. Op dinsdagavond en donderdagavond volg ik salsalessen, die uiteraard ook weer in de praktijk worden gebracht in de 'kroeg/strandtent'. Naast de salsa avonden geniet ik ook van de houseavonden en ben ik reggae erg gaan waarderen. Ook een rosetje gaat er nog steeds goed in, en laten ze dat nou net koud serveren in de strandtent waar ik met regelmaat kom en waar ze ook nog eens heerlijke hamburgers en tapas hebben. Omdat het leven hier nog niet mooi genoeg is heb ik een ticket geboekt naar Cuba om daar 10 dagen rond te reizen. Helaas groeit het geld me niet op de rug en ben ik begonnen aan een bijbaantje. Als sample girl sta ik op vrijdagavond en zaterdag samen met een vriendinnetje pakken juice aan de bezoekers van de supermarkt aan te smeren.
Maaaaar ik loop natuurlijk ook nog stage! Afgelopen week hebben we een deel van de gevangenis opgeleverd. Deze gevangenis wordt gerestaureerd, wat ook wel nodig is. De gevangenis ziet er ouderwets en vervallen uit. De gevangenen slapen met drie op een kamer van 12 m2 incl. douche en wc. Ik zou niet willen ruilen. Een ander project waar ik me mee bezig mag houden is het little league baseball park. Hier ga ik iedere dag even heen om te kijken hoe het er voor staat. Ik geniet nog steeds volop en ben voorlopig nog langes niet van plan om naar huis te gaan!

Ik ga me weer klaarmaken voor een avondje salsadansen. Tot snel.

Reageren
Vorige bericht »

Reacties (1)

2 april 2014 00:19 | Door: Janneke Spijkers

Geniet er nog maar van! Het vliegt, zoals je zelf ook al zegt, snoeihard voorbij. We missen je hier in de Hobbemansion. Gelukkig wordt het hier in Nederland ook al mooier weer waardoor wij hier ook EINDELIJK kunnen gaan genieten. Niet zoals jij op dat niveau met buiten dansjes doen enzo, maar ik zie hier al wel een BBQ op het dakterras verschijnen (inclusief sfeerverlichting nondeju, die doen het gewoon!). Maar lieve Renée, enjoy! En als je terug bent gaan we WEG! HAHA lekkere metafoor of iets dergelijks. Ge wit wel, noar Zeeland.. Maar blablabla ik ga slapen, doei dag, houdoe! XX Liefs