11 februari 2014
Anguilla
a
A
Dierenvriend
Inmiddels zit ik hier al weer dik een week. Veel nieuwe mensen leren kennen en weer veel leuke dingen meegemaakt. Zo heb ik mijn eerste Salsa les gehad, geweldig! Met 4 bouwkunde mannen goed de heupen los gedanst om vervolgens nog een wijntje te drinken in the sigar lounge.
Vrijdag was m'n eerste avond Soggy. De vrijdagavond kroeg van hier. Half in de open lucht, wat wat minder is met regen, maar verder heb ik me goed weten te vermaken. Met 8 man in de te kleine auto terug om nog een kleine afterparty mee te pakken. De rest van het weekend heerlijk op het stand liggen bakken om vervolgens op maandagochtend als een kreeft op werk aan te komen. Ik kan wel wennen aan de weekenden hier.
Dan even terugkomend op de titel van dit verhaal en de zwangere zwerfhond van m'n vorige verhaal. Vrijdag kwam ik thuis en kwam de buurvrouw kennis maken met een aantal leuke mededelingen: 1. Je hebt een mangoboom in de tuin. 2. En kokosnoten. 3 En bananen, maar die heb ik afgelopen week al meegenomen. 4. De zwerfhond heeft puppy's in je tuin gebaard. En die daar is dood.
Dus met andere woorden. In plaats van alleen m'n eigen waakhond had ik ineens 7 honden!!!! Dus vandaag na het werk het asiel gebeld en de stagiaire van het kantoor beneden gevraagd om me te helpen met het pakken van de puppy's. Beetje jammer was dat de stagiaire bang was voor honden en de hele tijd in de auto heeft gezeten en ik alsnog alles zelf kon doen. De support heeft echter wel geholpen. De puppy's worden op het moment "verzorgd" in het asiel.
Nu m'n avondeten op is en m'n verhaal eigenlijk ook weer ten einde loopt wordt het tijd dat ik aan mijn stageplan ga beginnen. Tot de volgende keer!
Liefs.